9621 WHY MASK- Karotin regenerativna maska 6ml+6ml

9621 WHY MASK- Karotin regenerativna maska 6ml+6ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 152.40 din

regenerise kozu

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI:

BOTANICAL VITAMIN A - biljni vitamin A:

  • je ekstrakt semena biljke Vigna aconitifolia (Moth bean), koja se pre svega u Aziji u velikoj meri koristi u ishrani, a poznata je i u tradicionalnoj medicini. Predstavlja biljnu nadoknadu vitamina A, koji nije osetljiv na oksidaciju i koža ga odlično podnosi.
  • DELOVANJE

- poboljšava ćelijsku razmenu supstanci,
- pospešuje ćelijski metabolizam i obnavljanje,
- podstiče sintezu kolagena i
- smanjuje vidljivost bora.
 VITAMIN E:je prirodni antioksidans.

DELOVANJE
- štiti lipide i lipoproteine ćelijskih membrana,
- održava sposobnost vezanja vode i
- posredno deluje kao ovlaživač kože. 
BETA KAROTEN:

  • izuzetan je antioksidans. Provitamin je biljnog izvora (mrkva), iz kojeg u našem telu nastaje vitamin A. U slučaju dobre opskrbljenosti ß-karotenom manji dio ß-karotena prelazi u vitamin A, a veći deo se nataloži u gornji sloj kože i oboji ga svetlo smeđe. Tako dobijena boja štiti kožu od uništavajućeg delovanja svetlosti i sunčevih zraka UVA i UVB, koje uzrokuju prebrzo starenje kože, upalne reakcije i propadanje njenih ćelija.
  • CERAMIDE 3

jesu sastavni deo lipida (masti prisutne u koži), koji stvaraju lipidni sloj kože. Starenjem kože njihova se količina u epidermi smanjuje.

UPOTREBA

Masku u izdašnom sloju nanesite na temeljno očišćenu i toniziranu kožu lica, vrata i dekoltea i ostavite da deluje od 15 do 20 minuta. Zatim je isperite mlakom vodom.