5243 4D COLLAGEN Krema za suvu kožu 50ml-AKCIJA

5243 4D COLLAGEN Krema za suvu kožu 50ml-AKCIJA

 

Pošalji prijatelju

Cena: 1,431.60 din

Umorna koža bez tonusa obnovljena i nahranjena. Kupovinom 1 kreme 4D collagen za suvu kozu na poklon dobijate jos jednu kremu 4D Collagen za suvu kozu! Akcija traje od 01.03.-08.03.2021.

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:

Podstiče bolje vezivanje vlažnosti i smanjuje površinu bora za 31% za sat vremena*, snaga biološki aktivnih peptida povećava sintezu kolagena i utiče na smanjenu pojavu bora, a dodano negujuće ulje belog limnanta obnavlja umornu kožu bez tonusa i izdašno je hrani.

 

*in vivo studija na 15 dobrovoljaca sat vremena nakon nanošenja

Glavni atributi:

Trenutni efekat LIFTINGA & intenzivna regeneracija

  • za lice & vrat & dekolte
  • nega kože nakon 35. godine
  • za suvu kožu
  • paraben free

Glavni sastojci:

Bioaktivni peptidi

Podstiču ćelije da se brže dele i sintetizuju više kolagena, elastina ihijaluronske kiseline. Posledično usporavaju hronološko i fotostarenje kože te je svestrano podmlađuju: vidljivo učvršćuju kožu, izglađuju je i deluju s intenzivnim efektom korekcije bora.

 

Morski kolagen

Patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja prodiru u gornje slojeve epiderma, intenzivno za sebe vezuju vlagu i povećaju svoj volumen deset  puta. Osiguravaju delotvorno smanjenje bora u sat vremena od nanošenja i vidljivo zatežu kožu.

 

Ulje bele limnante

Smatra se jednim od najboljih emolijensa jer je prirodni izvor triglicerida i karotenoida. S vitaminima i s više od 90-postotnim sadržajem dugih lanaca masnih kiselina osigurava intenzivnu regeneraciju i antioksidativno delovanje.

Način upotrebe:

Kremu svako jutro i svaku veče nanesite na očišćenu i toniziranu kožu. Posebno je preporučljiva i redovna nega vrata i dekoltea, kojima ćete s kremom vratiti izgubljenu elastičnost, čvrstoću i glatkoću. U slučaju vrlo suve kože pre nanošenja kreme koristite 4D COLLAGEN HIDRATANTNI SERUM.