5244 4D COLLAGEN Krema za norm.-masnu kožu 50ml

5244 4D COLLAGEN Krema za norm.-masnu kožu 50ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 1,431.60 930.54 din

hydra compleks za svež i mladolik izgled Akcija -35% traje od 01.05.-30.05.2021. Akcija se odnosi iskljucivo na online prodavnicu.

 

 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:

Podstiče bolje vezivanje vlažnosti i smanjuje površinu bora za 31% za sat vremena*, snaga biološki aktivnih peptida povećava sintezu kolagena i utiče na smanjenu pojavu bora, a dodan hydra kompleks garantuje svež i mladolik izgled kože.

 

*in vivo studija na 15 dobrovoljaca sat vremena nakon nanošenja

Glavni atributi:

Trenutni efekat LIFTINGA & intenzivno hidriranje

  • za lice & vrat & dekolte
  • nega kože nakon 35. godine
  • za normalnu-mešovitu kožu
  • paraben, paraffine free

Glavni aktivni sastojci:

Bioaktivni peptidi

Podstiču ćelije da se brže dele i sintetizuju više kolagena, elastina ihijaluronske kiseline. Posledično usporavaju hronološko i fotostarenje kože te je svestrano podmlađuju: vidljivo učvršćuju kožu, izglađuju je i deluju s intenzivnim efektom korekcije bora.

 

Morski kolagen

Patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja prodiru u gornje slojeve epiderma, intenzivno za sebe vezuju vlagu i povećaju svoj volumen deset puta. Osiguravaju delotvorno smanjenje bora u sat vremena od nanošenja i vidljivo zatežu kožu.

 

Hydra complex

Je sinergija prirodnih navlaživača, koja podstiče hidrataciju kože i dugoročno smanjuje gubitak hidratacije u koži. Regeneriše prirodni hidratantni faktor u epidermisu, koji je poremećen zbog spoljnih faktora i procesa starenja.

Način upotrebe:

Kremu svako jutro i svaku veče nanesite na očišćenu i toniziranu kožu. Posebno je preporučljiva i redovna nega vrata i dekoltea, kojima ćete s kremom vratiti izgubljenu elastičnost, čvrstoću i glatkoću. Kada želite maksimalan osećaj hidratacije, kao baznu kremu nanesite 4D COLLAGEN HIDRATANTNI SERUM.