5245 4D COLLAGEN krema za kožu oko očiju 15ml

5245 4D COLLAGEN krema za kožu oko očiju 15ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 1,431.60 1,002.12 din

Poboljša tonus kože oko očiju (+ 15,5%)*, smanjuje površinu bora i borica do 31% za sat vremena. Akcija -30% od 01.09.-30.09.2021.ili dok traju zalihe odnosi se iskljucivo na online prodaju

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:

Poboljša tonus kože oko očiju (+ 15,5%)*, smanjuje površinu bora i borica do 31% za sat vremena**, potiče intenzivno stvaranje kolagena (+ 35 %)***, adragoceno šipkovo ulje bogato neguje i hrani kožu.

Trenutni efekat LIFTINGA & vidljivo zategnutija koža

  • paraben, paraffine free

Bioaktivni peptidi

Podstiču ćelije da se brže dele i sintetizuju više kolagena, elastina ihijaluronske kiseline. Posledično usporavaju hronološko i fotostarenje kože te je svestrano podmlađuju: vidljivo učvršćuju kožu, izglađuju je  i deluju s intenzivnim efektom korekcije bora.

 

Morski kolagen

Patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja prodiru u gornje slojeve epiderma, intenzivno za sebe vezuju vlagu i povećaju svoj volumen deset puta. Osiguravaju delotvorno smanjenje bora u sat vremena od nanošenja i vidljivo zatežu kožu.

 

Ulje šipka

Bogato vitaminima, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama i beta-karotenima, upotrebljava se za obnavljanje kože i smanjuje nepravilnosti na koži. Lipidi koje sadrži ulje šipka slični su lipidima u koži, zato se ulje lako upija u kožu i ne ostavlja masni trag.

Na očišćenu i toniziranu kožu oko očiju nanesite malu količinu kreme svako jutro i svaku večer jagodicama prstiju i nježnim kružnim pokretima jer tako istodobno masiramo područje oko očiju.