9621 Why mask Vitaminska maska 2x6ml

9621 Why mask Vitaminska maska 2x6ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 162.00 din

anti-wrinkle intenzivna regeneracija profesionalni efekat hipoalergeni parfem

9621 Why mask Vitaminska maska  2x 6ml

 

 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:

Hrani kožu i u njoj zadržava vlažnost, jača njeno prirodno funkcionisanje, podstiče njeno obnavljanje i maksimalno/intenzivno je štiti od preranog starenja.

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI:

BOTANICAL VITAMIN A - biljni vitamin A:

  • je ekstrakt semena biljke Vigna aconitifolia (Moth bean), koja se pre svega u Aziji u velikoj meri koristi u ishrani, a poznata je i u tradicionalnoj medicini. Predstavlja biljnu nadoknadu vitamina A, koji nije osetljiv na oksidaciju i koža ga odlično podnosi.

DELOVANJE
- poboljšava ćelijsku razmenu supstanci,
- pospešuje ćelijski metabolizam i obnavljanje,
- podstiče sintezu kolagena i
- smanjuje vidljivost bora.

 
VITAMIN E:

  • je prirodni antioksidans.

DELOVANJE
- štiti lipide i lipoproteine ćelijskih membrana,
- održava sposobnost vezanja vode i
- posredno deluje kao ovlaživač kože.

 
BETA KAROTEN:

  • izuzetan je antioksidans. Provitamin je biljnog izvora (mrkva), iz kojeg u našem telu nastaje vitamin A. U slučaju dobre opskrbljenosti ß-karotenom manji dio ß-karotena prelazi u vitamin A, a veći deo se nataloži u gornji sloj kože i oboji ga svetlo smeđe. Tako dobijena boja štiti kožu od uništavajućeg delovanja svetlosti i sunčevih zraka UVA i UVB, koje uzrokuju prebrzo starenje kože, upalne reakcije i propadanje njenih ćelija.


CERAMIDE 3
jesu sastavni deo lipida (masti prisutne u koži), koji stvaraju lipidni sloj kože. Starenjem kože njihova se količina u epidermi smanjuje.

 UPOTREBA:

Masku u izdašnom sloju nanesite na temeljno očišćenu i toniziranu kožu lica, vrata i dekoltea i ostavite da deluje 15 minuta. Ostatak umasirajte u kožu.