754 - GOLD 24 Ka Luxury AMPULE 5*1,5 ml

754 - GOLD 24 Ka Luxury AMPULE 5*1,5 ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 1,593.60 din

intense anti-wrinkle treatment paraben & paraffin & silicone FREE

PURE GOLD 24 Ka
Ampule

ZA KUĆNU NEGU I PROFESIONALNU UPOTREBU
5 x 1,5 ml 
 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE

Ampula je namenjena svim tipovima kože, a posebno koži bez tonusa i atrofiranoj koži sa izraženim borama. U kombinaciji s ostalim proizvodima iz linije PURE GOLD 24 Ka kožu izglađuje i vidljivo podmlađuje. Koža, negovana zlatom, postaje vidljivo glađa i prekrasnog sjaja.

GLAVNI ATRIBUTI
  • intense anti-wrinkle treatment
  • paraben & paraffin & silicone FREE
GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

ZLATO u česticama u najčistijem obliku (24 karata):
dokazano deluje u smislu podmlađivanja kože, ispravljanja linija i bora te poboljšanja tonusa kože. Nakon nanošenja  na kožu zlato aktivira elektrone u ćelijama kože. Kad su aktivirani, u koži se uspostavljaju procesi ćelijske komunikacije (stimuliše  se obnavljanje i rast ćelija);

SOJINI IZOFLAVONI u inkapsuliranom obliku:
dobro su poznati kao prirodna alternativa estrogenima, čiji gubitak u menopauzi uzrokuje prepoznatljive znakove starenja kože: stanjivanje kože, gubitak elastičnosti i nastanak bora. Genistein je najznačajniji i najviše zastupljen sojin izoflavon;

BETA-GLUKAN:
prirodni je polisaharid, nalazimo ga u ćelijskim zidovima kvasca, žitaricama, zobi, ječmu ... Koži pomaže da zadrži optimalnu vlagu i elastičnost. Podstiče aktivnost imunog sistema kože i sintezu kolagena te ima zaštitnu funkciju od UV- zračenja, izuzetno je snažan antioksidans koji uništava slobodne radikale.

UPOTREBA

Kod kuće: ampulu nanosimo na očišćeno i  penom  razmašćeno lice i vrat te umasiramo jagodicama prstiju. Intenzivno hidriramo  sa tonikom.  Završimo nanošenjem  hidratantne / hranljive kreme, ovisno o tipu kože. Preporučujemo da se ampule nanose 7 dana za redom i da se ti sedmodnevni ciklusi ponove barem 3 puta godišnje.
U salonu se ampula može aplicirati ručno ili pomoću aparata po uputstvima  iz seminarske mape.

SAVET

Pre nanošenja ampulu protresite! 1,5 ml ampule je dovoljno  za jednu aplikaciju.