5438 WINE THERAPY SUVO ULJE 30 ml

5438 WINE THERAPY SUVO ULJE 30 ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 2,284.80 din

Anti-ox defence & nourishment Pure resveratrol & grapeseed oil & vitamins a, e 0 % silicones & artificial colours Vegan

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE

S potpuno čistim uljem semenki grožđa usporava procese preranog starenja i istovremeno nežno neguje kožu. • Dodatnim vitaminima A i E podstičeprirodnu sposobnost obnavljanja kože i štiti lipidni sloj epiderme.

Mogućnosti upotrebe: 1. za samostalnu negu, 2. nakon nanošenja kreme, 3. u kombinaciji s kremom: na dlanu umešajte u kremu i nanesite na lice.

 

GLAVNI ATRIBUTI

  • Anti-ox defence & nourishment
  • Pure resveratrol & grapeseed oil & vitamins a, e
  • 0 % silicones & artificial colours
  • Vegan

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

Resveratrol

U patentiranom inkapsuliranom obliku osigurava snažno antioksidativno delovanje i kožu štiti od štetnog uticaja slobodnih radikala, a time i od prerane degradacije ćelija kože.

Ulje koštica grožđa

Sadrži visoke koncentracije vitamina i nezasićenih masnih kiselina, koji stimulišu prirodno obnavljanje kože i deluje kao antioksidant. Antioksidanti uspešno neutrališu delovanje slobodnih radikala (prirodni sastojak tela, kojeg povezujemo s ubrzanim procesima starenja) pa smanjuju i sprečavaju štetu koje radikali uzrokuju. Ulje semenki grožđa se brzo upija u kožu, vlaži je, hrani i neguje, zato je primereno za sve tipove kože, posebno za negu zrele i suve kože.

Vitamini A i E

Potpora su kod uspostavljanja zaštite kože od negativnih oksidativnih uticaja slobodnih radikala koji uslovljavaju prebrzo starenje kože.