568 HIALURON LIFT- vlažna lifting krema, 50 ml

568 HIALURON LIFT- vlažna lifting krema, 50 ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 4,278.00 din

anti wrinkle & regeneration

HYALURON LIFT HIDRATANTNA LIFTING KREMA

 

GLAVNI ATRIBUTI:

 

za normalni i mešoviti tip kože

nekomedogena

anti-age & anti-wrinkle

bez parabena, silikona, parafina

dermatološki testirano

 

DELOVANJE  i  REZULTAT  UPOTREBE:

 

Hidratantna lifting krema za normalnu i mešovitu kožu sadrži inovativnu patentiranu 100% prirodnu hijaluronsku kiselinu, koja omogućava intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno prodiranje u dublje slojeve, što podstiče nastanak vitalnih ćelija koje sačinjavaju dva najvažnija proteina u koži: kolagen i elastin. 

 

Kada je koža isušena (posebno leti i zimi) kao podlogu za kremu nanesite Lifting Koncentrat i osigurajte potpuno prirodno podmlađivanje.  

 

Efekat delovanja: nakon primene osetićete  baršunastu mekoću kože te ćete se redovnom upotrebom  zbog dobijenih rezultata: lijepo zategnute i glatke kože te smanjene izraženosti bora.

 

Za optimalni rezultat kombinujte sa Hyaluron lift lifting koncentratom i Hyaluron ampulama.

 

50 ml

 

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI:

 

HYALURON* (100% prirodna patentirana hijaluronska kiselina):

  • zbog male molekulske mase deluje u dubljim slojevima kože te smanjuje fiziološke poremećaje kože: opuštene očne kapke, podočnjake, suvu, oštećenu kožu bez čvrstoće i elastičnosti, pocrvenelu kožu, kožu s borama,
  • odlična je zaštita od gubitka vlage, a posebno za vreme izlaganja suncu, vetru i stresu.
  • povećava čvrstoću  kože nakon terapija mršavljena te je delotvorno protiv suve kože bez tonusa.

 

 

UPOTREBA:

 

Kremu nanosimo na dobro očišćenu i  toniziranu kožu svako jutro i veče. Za optimalni rezultat kombinujte sa Hyaluron lift lifting koncentratom i Hyaluron ampulama.

Za negu normalne do mešovite kože, odnosno kao podloga suvoj koži na predelima lica, vrata i dekoltea, za negu dehidrirane kože, kože bez tonusa, umorne, uvele kože sa izraženim borama (zrele kože).

 

AFRODITIN SAVET:

 

Hidratantna lifting krema pruža mnogo vlage i prijatan osećaj normalnoj i mešanoj koži. Kada je koža isušena (pogotovo leti i zimi) kao podlogu za kremu nanesite Lifting Koncentrat i osigurajte potpuno prirodno podmlađivanje.