5092 MA3GENIX koncentrat 30ml

5092 MA3GENIX  koncentrat 30ml

 

Pošalji prijatelju

Cena: 1,262.40 din

ceramides 3 & vitamini A,E Beskompromisno!

MA3GENIX 

Transformacija za 14 dana. Beskompromisno! 

NOVA linija nege za lice MA3GENIX pruža trenutni osećaj preporođene kože i osigurava vidljiv efekat za 14 dana jer NAPREDNA FORMULACIJA ZA ZAGLAĐIVANJE BORA učvršćuje i poboljšava strukturu kože. Namenjena je nezi SVIH TIPOVA ZRELE KOŽE nakon 45. godine.

MATRIGENICS.14G prirodan je i za okolinu prihvatljiv sastojak koji se dobija iz alge Undaria pinnatifida. Plodno stablo, poznato i kao Mekabu, sadrži reproduktivne ćelije alge s dragocenim efektom podmlađivanja. Svaka reproduktivna ćelija klija u novu algu koja osigurava reprodukciju i opstanak vrste.

MATRIGENICS.14G reaktivira 14 gena koji učestvuju u obnavljanju vanćelijske matrice i tim donosi vidljiv efekat podmlađivanja – zategnutu kožu i smanjenje bora.

nt-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;color:#CC6600;mso-ansi-language: #001A'>NAPREDNA FORMULACIJA ZA ZAGLAĐIVANJE BORA učvršćuje i poboljšava strukturu kože. Namenjena je nezi SVIH TIPOVA ZRELE KOŽE nakon 45. godine.

 

MA3GENIX Podmlađujući koncentrat

paraben, paraffin free

ceramides 3 & vitamins A, E

RICH OIL COMPLEX

Podmlađujući koncentrat 3 u1 s dragocenim uljem šipka, vitaminima i ceramidima pruža anti-age zaštitu, regeneraciju kože te celodnevni osećaj potpune navlaženosti.

UPOTREBA: izvrsna podloga za odabranu negujuću kremu i make-up; kod masne kože upotrebite je kao samostalnu negu.

30 ml